Nagyít

Típusspecifikus szárnyak

Web ID: 7401


22600 Ft

Az ár db-ban van megadva!

Típusspecifikus alkatrészek

 

Elérhetőség: Rendelhető

Kondíció: Új

Gyártó: - Nincs megjelölve -

Csomagtér spoilerek, méretpontos,típusra gyártott, sima felület, felrakása előtt fényezése szükséges. Az ár egyes típusoknál változó, megrendelés előtt érdeklődjön. A következő típusokhoz a részleteknél.

Autótípus___Évjárat

Alfa Romeo 166


Audi A4 „Hella féklámpás”


Citroen
Berlingo felnyíló hátsó ajtóshoz
C5 2008-ig
Xsara


Chevrolet Matiz
Lacetti sedan
Lacetti H/B
Spark


Dacia Logan


Daewoo Lanos sedan 2001-ig
Lanos sedan 2001-ig „Hella féklámpás”
Lanos sedan 2001-től
Kalos H/B
Kalos sedan
Matiz
Nexia „Hella féklámpás”
Nubira III. Sedan
Nubira III. Sport


Fiat Punto I. „Hella féklámpás”


Ford
Fiesta
Fusion
Focus “5 ajtós”
Focus sedan
Escort „Hella féklámpás”

Honda
Accord sedan sport 2003-tól
Accord sedan 2003-tól
Civic 92-98 sedan

Hyundai
Accent H/B 2003-ig
Accent H/B sport 2003-ig
H1
I 30


Kia Rio sedan
Rio sedan 2005-től
Rio H/B 2005-től
Cee’d


Mazda
6 H/B
6 sedan
6 II. 2008-
3 sedan
3 H/B
2 2008-
323 Sedan 1994-től

Mercedes Vito „Hella féklámpás”


Mitsubishi Carisma 2000-től
Carisma 2000-ig „Hella féklámpás”
Colt 5D 2005-től
Pajero Sport
Pajero Wagon “5 ajtós” 2000-ig
Lancer Limuzin EVO 2003
Galant „Hella féklámpás”

Nissan Almera sedan 2001-től


Opel
Calibra sport
Astra F Sedan
Astra F Sedan „Hella féklámpás”
Astra G “5 ajtós”
Astra G “3/5 ajtós” sport
Astra G “3 / 5 ajtós” felső
Astra G Sedan
Astra G Sedan sport
Astra H H/B
Astra H Sedan
Corsa C
Corsa D 5 ajtó
Corsa D 3 ajtó
Vectra B Sedan
Vectra C Sedan
Vectra C sedan sport
Zafira
Omega B sedan sport
Omega B sedan
Agila

Peugeot
206 3/5 ajtós
207 3/5 ajtós
307 3/5 ajtós
406 „Hella féklámpás”
Partner felnyíló hátsó ajtóshoz

Renault
Laguna 2001-ig
Laguna 2001-ig „Hella féklámpás”
Laguna 2001-től
Megane “5 ajtós” 2003-ig
Megane Classic 2003-ig
Megane Combi 2003-ig
Megane II. limusin
Megane II. 3-5 ajtós
Thalia
Thalia „Hella féklámpás”
Clio III.
Skoda
Fabia I. 5a.
Fabia II. 5a.
Fabia Sedan
Octavia
Octavia „Hella féklámpás”
Octavia II. 2005-
Octavia Superb

Seat
Cordoba 2003-tól
Toledo II.
Suzuki Swift Sedan “Hella féklámpás”
Swift “5 ajtós”
Swift 2005-től H/B
Wagon R+
SX4 H/B
Ignis 2003-tól
SX4 Sedan
Splash

Toyota


Corolla Sedan 2002-2007
Corolla Sedan 2007-
Corolla 5 ajtós 2002-2007
Yaris II. 2005-
Carina E sedan
Carina E sedan „Hella féklámpás”

Volkswagen

Golf IV.
Jetta 2005-
Passat
Passat EVO
Bora
Bora „Hella féklámpás”
Polo Classic
Polo Classic „Hella féklámpás”

I. A Felhasználási feltételek tartalma


1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Autó Extreme Full Tuning Ker. és Szolg. Kft. (7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 13.; a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett Fulltuning (http://www.fulltuning.hu) oldalain elérhető webshop szolgáltatás igénybe vevője (Ön vagy Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

2. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

II. A Szolgáltatás használatának általános szabályai


1. Regisztráció, felhasználói fiók

1.1 A Szolgáltatás igénybevételére Ön kizárólag akkor jogosult, azaz, felhasználói fiókot akkor hozhat létre, ha: a) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy b) Ön 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik; vagy c) Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha d) Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza.

1.2 A Felhasználó köteles valós adatokat megadni a regisztráció során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles fiókjában azt rögzíteni. Egy felhasználó kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ha Üzemeltető azt észleli, hogy egy felhasználó több fiókot is fenntart, jogosult azokat felfüggeszteni. Ha az Üzemeltető tudomására jut, hogy egy Felhasználó nem valós adatokkal regisztrál, vagy feltételezhető, hogy két vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált vagy használ, az adott fiók használatát felfüggeszti. A Felhasználó köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mailt cím) szerepeltetnie adatai között. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

2. A Szolgáltatás használatának egyéb feltételei

2.1 Az Üzemeltető a Szolgáltatást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezési szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltatás használatával tett felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Szolgáltatás hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. Ön köteles gondoskodni arról, hogy a Szolgáltatás által vagy a Fórumokon elérhetővé tett tartalmat szükség esetén (pl. a későbbi felhasználás céljából) archiválja. Az Ön által a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a Szolgáltatás használatával vagy a Fórumokon közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken az Üzemeltető jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

2.2. Ön a jogsértő információkkal kapcsolatos panaszait a következő címekre továbbíthatja: Full Tuning Bt. Postacím: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos u. 13.; illetve használhatja a Full Tuning oldalairól elérhető Kapcsolatfelvételi űrlapot.

2.3 Az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Ön tartozik felelősséggel. Következésképpen Ön köteles gondoskodni arról is, hogy az Ön által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, képek, szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások) harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon (például bűncselekmény elkövetésére buzdítással) nem sértik. Amennyiben a Szolgáltatás használatával vagy az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, Ön az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá Ön vállalja, hogy minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést (például a visszaéléséért vagy a jogsértésért felelősséget vállaló és az Üzemeltető érintetlenségét egyértelműen tartalmazó nyilvános vagy egyéb nyilatkozat megtétele) megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban és szemben az Üzemeltető jó hírnevének megóvása érdekében (ideértve a jogsértés vagy a visszaélés Üzemeltető nevével történő összefüggésbe hozatalának elkerülését és az Üzemeltetőnél az ilyen események következtében keletkező károk és kockázatok megelőzése és mérséklése érdekében tett intézkedéseket).

2.4 A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén az Üzemeltető a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében. Ön viseli továbbá a Szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, ideértve többek között a más felhasználók által a Szolgáltatás által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett káros tartalmak (például vírusok, férgek) által az Ön számítógépes rendszerében okozott károk és egyéb veszteségek kockázatát, valamint a használat során Önnél keletkezett és a másoknak okozott kárt is.

2.5 Amennyiben a jelen Szerződés bármely rendelkezése érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek bizonyulna, úgy annak helyébe olyan rendelkezés lép, amely az érvénytelen vagy kikényszeríthetetlen rendelkezés célját érvényesen, a lehető legjobban megközelítő gazdasági hatást vált ki.

2.6 A jelen Szerződésre a Magyar Köztársaság joga irányadó. A jelen Szerződéssel összefüggő jogviták elbírálására a Felhasználók és az Üzemeltető alávetik magukat a Szekszárdi Bíróság kizárólagos illetékességének.

2.7 Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó jelen Felhasználási Feltételekben megfogalmazottakkal ellentétes módon jár el, a Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza.

2.8 Jelen szerződést mind az Üzemeltető, mind a Felhasználó rendes felmondással, 30 napos határidővel felmondhatja. Az Üzemeltető a felmondási határidő végével maradéktalanul törli Felhasználó minden adatát a rendszerből.

2.9 A felhasználók egymás közötti kommunikációjában elvárt az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Tilos másik felhasználót kéretlen e-mailekkel, illetve egyéb, nem igényelt módon felkeresni, zaklatni, indokolatlanul fenyegetni. Az aukciós partnerek egymás adatait kizárólag a tranzakció lebonyolításához szükséges kapcsolatfelvételre használhatják fel. Amennyiben egy felhasználó több alkalommal akár más felhasználóval, akár az Üzemeltetővel szemben etikátlanul, fenyegető, trágár hangnemben kommunikál, zaklat, a felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférése ideigelenesen vagy véglegesen felfüggesztésre kerül.

 

A visszajelzések kezelése üzemen kívül. Kérjük szíves türelmét!

Írjon a termékről!

Értékelés: